BASCHET. CSM CSU Oradea dispută azi primul joc din grupele FIBA Europe Cup

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet supercupa

Eliminată în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, CSM CSU Oradea îşi continuă aventura de pe Bătrânul Continent în FIBA Europe Cup. Repartizată în grupa A, alături de formaţiile Sakarya, ZZ Leiden şi Oliver Würzburg, campioana debutează azi, în compania celei din urmă, locul 9 sezonul trecut în Bundesliga.

„Gândurile noastre se îndreaptă spre o evoluţie mai bună decât ultima pe care am avut-o în campionat, contra Stelei. Avem o datorie morală în primul rând faţă de noi, dar şi pentru publicul spectator de a arăta o altă faţă. Şi eu cred şi sper din tot sufletul că mobilizarea şi atitudinea băieţilor să fie cea pe care de fapt o cunoaştem", a declarat Şerban Sere, directorul CSM Oradea.

Campioana României nu se mulţumeşte doar cu prezenţa în grupele FIBA Europe Cup şi ţinteşte o calificare în fazele superioare ale competiţiei.

„Este o grupă echilibrată la prima vedere. Întâlnim echipe cu şcoli de baschet, cu tradiţie, mai bune decât noi, dar noi (...) în cupele europene am făcut o figură frumoasă şi cu siguranţă ne vom lupta pentru o figură cât mai bună şi (...) chiar să ne calificăm din această grupă", a declarat Sere.

Partida dintre CSM CSU Oradea şi Oliver Würzburg este găzduită îmiercuri seară de Arena „Antonio Alexe", de la ora 19.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri