BASCHET. CSM Oradea, în fața calificării în turul doi al FIBA Europe Cup

Data actualizării: Data publicării:
baschet balkan

Primul joc oficial de acasă coincide în acest sezon pentru CSM CSU Oradea cu încercarea de a rămâne în cursa pentru cupele europene. Învinsă de Balkan Botevgrad în manşa întâi din primul tur preliminar al FIBA Europe Cup, echipa antrenată de Cristian Achim are în plan să obţină calificarea în următoarea etapă a competiţiei.

"Plecăm cu un handicap important. Vom intra pe teren să ne luptăm pentru fiecare minge şi vom vedea ce se v-a întâmpla", a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Fără Martin Zeno, accidentat în meciul tur, dar cu pivotul Arturas Valeika refăcut, tehnicianul formaţiei orădene va fi nevoit să improvizeze la fel ca în meciul tur. Totuşi, Achim este convins că soarta calificării stă numai în mâinele jucătorilor săi.

"Problema nu sunt ei, problema suntem noi, pentru că noi trebuie să fim echipa mai bine legată, să jucăm cu jucătorii pe posturile lor normale; însă arătăm din ce în ce mai bine şi eu am încredere în această echipă", spune Achim.

Partida retur dintre CSM CSU Oradea şi Balkan Botevgrad este gãzduitã de Arena „Antonio Alexe", cu începere de la ora 19. Meciul este în direct, pe Digisport 3.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri