Sari la conținut
News Alert

BASCHET. Discuţii cu Cristian Achim. "90% va rămâne antrenorul CSM Oradea", spune Florin Birta

Suntem cu toţii atât de obosiţi, suntem cu toţii atât de... S-a degajat o atât de mare energie, care în momentul acesta a ieşit, încât foarte greu este să începi acum, în momentul acesta, să te gândeşti la ceva", a mărturisit Cristian Achim, în cadrul emisiunii Divizia locală, de la Digi24 Oradea.

Conducerea Clubul Sportiv Municipal nici nu concepe ca tandemul Cristian Achim - Şerban Sere să nu funcţioneze şi din vară.

„Cu siguranţă ne dorim să continuăm cu Cristian Achim ca antrenor principal. Este o performanţă atât pentru el cât şi pentru noi şi cu siguranţă avem nevoie de câteva zile în care să ne revenim din această performanţă", spune Florin Birta, preşedintele CSM Oradea.

Mai mult, preşedintele leilor roşii este convins că nici Cristian Achim nu pare dispus unei schimbări în acest moment.

„Vom începe zilele următoare, vom discuta cu Cristian Achim. Eu cred că 90% va fi încontinuare antrenorul echipei de baschet CSM Oradea."

Cu Cristian Achim pe banca tehnică, Oradea a disputat două finale de Cupa României şi în ultimele patru sezoane a reuşit să cucerească, pe rând, medaliile de bronz, argint şi aur.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă