FIBA Europe Cup | Meci dificil pentru CSM Oradea în Germania, cu s.Oliver Würzburg

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet CSM Oradea Dinamo Ginyard 201018
foto: Facebook CSM Oradea

Misiune dificilă pentru echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal. Orădenii evoluează în această seară în Germania, pe terenul echipei s.Oliver Würzburg, liderul grupei A a FIBA Europe Cup.

O victorie a "leilor roşii" ar spori şansele acestora de a se califica mai departe, în timp ce un insucces ar complica foarte mult calculele orădenilor.

"Dacă am câştiga în Germania, şi cred că-i batem pe olandezi, cred că ne vom califica. Nu ştiu exact calculele, dar...", spune Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Bihorenii sunt cotaţi însă cu şansa a doua în deplasarea din Germania, după ce în tur, în Arena "Antonio Alexe", nu au avut şanse în faţa nemţilor. Baschetbaliştii de la CSM sunt însă optimişti după evoluţiile bune din ultimele meciuri.

"Echipa din Germania este una extrem de valoroasă, dintr-un alt campionat, mult superior nouă, dintr-un alt sistem. Sincer, au toate atuurile în faţa noastră, din toate punctele de vedere, dar nu este imposibil de bătut", consideră antrenorul Cristian Achim.

Al patrulea joc pentru CSM Oradea în FIBA Europe Cup va putea fi urmărit, în direct, de la ora 21, pe canalul de pe youtube al competiţiei.

Redactor: Adrian Ciucuriţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri