Sari la conținut

FOTBAL. Fostele glorii deplâng soarta FC Bihor

„Clubul FC Bihor este emblema acestui judeţ, acestui municipiu, adică eu totuşi mai am speranţa şi cred că nu va dispărea chiar dacă sunt momente dificile în perioada asta", spune Zeno Bundea, fostul jucător al FC Bihor.

Campion cu Rapidul antrenat de Mircea Lucescu, Zeno Bundea este convins că autorităţile locale, dar şi judeţene vor ajuta clubul să iasă din impas.
Problemele financiare s-au resfrânt asupra evoluţiei în campionat, unde FC Bihor este ameninţată cu retrogradarea. Adversar, în calitate de antrenor cu portarii la Poli Timişoara, Marius Popa crede că Oradea merită să rămână o echipă cu pretenţii.

„Eu le doresc din tot sufletul să evite retrogradarea anul acesta şi să rămână cel puţin în liga a doua şi la anul, cine ştie, poate se schimbă obiectivele", transmite Marius Popa, fost portar al FC Bihor.

Cu aproape un an de restanţă în procesul de insolvenţă, FC Bihor a încheiat prima parte a campionatului pe locul zece. Echipa este la un singur punct distanţă de locul ce asigură prezenţa şi în sezonul viitor în liga secundă.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Cristian Rusu
Editor web: Adrian Laboş