Sari la conținut
News Alert

Gest inexplicabil. Un student la Facultatea de Medicină din Oradea s-a sinucis

Vestea morţii lui Marius a căzut ca un trăznet peste colegii săi de la Facultatea de Medicină din Oradea.

"Poliția Sighetu Marmației a fost sesizată prin apelul de urgență 112 despre faptul că într-un imobil din municipiu a fost găsit un tânăr spânzurat. Cadavrul a fost identificat în persoana unui tânăr de 24 de ani din localitate", a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al Poliţiei Maramureș.

Cei care l-au cunoscut spun despre el că era un student conștiincios, cu rezultate foarte bune la învăţătură. Fire ambiţioasă, îşi dorea să ajungă un medic renumit.

"A fost un coleg bun, liniștit, la locul lui, vesel cam totdeauna."

"Era un om plin de viață, se vedea că apreciază viața, un coleg deosebit. Se vedea că are un interes deosebit pentru medicină și cu siguranță ar fi ajuns un medic foarte bun."

Nimeni nu ştia să fi avut probleme financiare sau cu părinţii, mai ales că provine dintr-o familie cu o situaţie materială bună.

"Urma să fie anul V, avea o singură restanță la cardiologie. Era un student conștiincios, un student care venea la școală, care era preocupat de ceea ce se desfășura aici la noi și care, pe toată perioada în care a fost student, a fost pe locuri bugetate", a declarat, pentru Digi24 Oradea, Florian Bodog, decanul Facultății de Medicină din Oradea.

Polițiștii din Maramureș fac cercetări ca să afle care au fost motivele acestei drame. Tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio, în care să-şi explice gestul.

Reporter: Mariana Gurgu
Operator: Gabor Szilagyi, Constantin Gheorghiță

Pe aceeași temă