Maria Tănase, pe ritmuri tehno. Maia Morgenstern şi actori tineri au dansat pe piesele cântăreţei, remixate

Data publicării:
teatru

Luni seara, spectatorii orădeni au fost martorii unui spectacol de teatru-dans, de care au avut parte foarte rar. Regizat de Radu Afrim, acesta a fost dedicat Mariei Tănase, ale cărei piese au fost remixate pe ritmuri tehno de un compozitor. Pe scenă au urcat absolvenţii secţiilor de actorie şi coregrafie a Universităţii Babeş-Bolyai. Laureaţi ai Galei HOP, a tânărului actor, ei au fost susţinuţi pe scenă de actriţa Maia Morgenstern.

"N-am să ratez să spun cât de fericită, cat de motivată am fost să primesc această invitație. Eram la gala HOP, care cred că este un act de generozitate în sine, și un prilej a ne cunoaște, un prilej a păși această punte între generații", a declarat Maia Morgenstern.

Spectatorii s-au declarat impresionaţi de prestaţia actorilor, dar şi de oferta festivalului internaţional de teatru.

"Urmează nume mari in Oradea: Marcel Iureș, George Mihăiță, Maia Morgenstern a fost deja. Urmează Alexandru Papadopol, Pavel Bartoș", a precizat Mirona Olteanu, responsabil PR al Teatrului Regina Maria din Oradea.

Organizatorii le mai pregătesc o surpriză orădenilor: concertul-spectacol "Leonce şi Lena", pe muzica Adei Milea. Acesta va avea loc în aer liber, duminică, de la ora 21, şi va fi urmat de focuri de artificii.

Reporter: Anamaria Aron
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri