Percheziții în cazul unei orădence care efectua acte medicale estetice faciale fără să fie medic

Data actualizării: Data publicării:
foto 3 perchezitii SIC
foto: Poliția Bihor

Două percheziții au fost efectuate de polițiștii bihoreni în cazul unei orădence bănuite că exercita fără drept o profesie. În vârstă de 39 de ani, femeia este acuzată că ar fi efectuat mai multe acte medicale estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic în buze și cearcăne, fără a avea calitatea de medic.

foto: Poliția Bihor
foto: Poliția Bihor

foto: Poliția Bihor

Descinderile au avut loc miercuri, în jurul orei 17, când polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bihor au intrat într-o locuință și într-un salon cosmetic în baza unor autorizații de percheziție emise de Judecătoria Oradea.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale o bănuiesc pe femeia de 39 de ani că, în perioada 2017 – 2019, ar fi efectuat mai multe acte medicale estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic în buze și cearcăne, fără a avea calitatea de medic”, se arată într-un comunicat al Poliției Bihor.

În urma perchezițiilor polițiștii au descoperit mai multe agende cu programarea pacientelor, facturi de achiziție a acidului hialuronic, bilete de tratament și consimțământ al pacientelor. Acestora li s-au adăugat seringi sigilate ori folosite cu acid hialuronic.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea pentru documentarea întregii activități infracționale.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri