Sari la conținut
News Alert

POLO. Crişul Oradea vrea în cupele europene

Ionel Bungău, directorul CS Crişul Oradea: „Asta ar fi ambiţia mea, ca măcar în doi ani de zile să avem o participare în cupele europene. Sper că e posibil acest vis al meu."

Un prim pas în acest sens a fost făcut prin numirea lui Liviu Garofeanu în postul de antrenor principal. Acesta va fi ajutat la echipă de fostul antrenor Zoltan Orban, care se ocupa şi de echipa de junioare a clubului, alături de care a devenit campion în acest an.

„Sper ca acest om să schimbe faţa echipei. Sigur, a rămas şi Zoli Orban. Fostul antrenor a rămas lângă noi, el se ocupă de junioare, iar la nivel de copii se ocupă domnul Sava. Deci, iată, piramida e gândită. Totul e să ne apucăm serios de muncă, materie primă avem fără niciun fel de problemă", spune Bungău.

Crişul Oradea va avea şi în acest an ca principală rivală Steaua Bucureşti, singura echipă care a reuşit să oprească hegemonia orădencelor. Primul test pentru Crişul în noul sezon va fi Cupa României, turneu care va deschide oficial anul competiţionat 2015-2016.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Pe aceeași temă