Un an de Digi24 Oradea. Ştirile, o muncă de echipă

Data publicării:
echipa din spate

Bună seara și bine v-am găsit la Știrile Digi24 Oradea!

Aceste cuvinte sunt încununarea muncii de televiziune, atunci când știrile ajung în casele dumneavoastră. Dar totul începe cu ore sau zile înainte, când informațiile ajung în atenția reporterilor și producătorilor.
Nu orice informatie poate deveni o știre, așa cum nu tot ce zboară se mănâncă. Este datoria noastră, de reporteri, să cântărim atent orice situație și să luăm deciziile corecte, atât în redacție, cât și pe teren.
În munca de teren, relația reporter-cameraman este vitală, iar viteza de reacție face diferența între o știre reușită și un subiect pierdut.

În televiziune, reporterii SPUN o poveste, dar cameramanii o ARATĂ. Imaginile impecabile sunt produsul muncii acestor "oameni invizibili" - cei care stau întotdeauna de în spatele camerei de filmat.
Prin informațiile obiective, prin imaginea clară, cred că Digi24 Oradea este un partener de încredere al celui care ne urmărește. 

Digi24 Oradea este o altfel de televiziune, iar principalul motiv este modul în care tratăm subiectele. Obiectivitatea, acuratețea și documentarea atentă sunt obligatorii în demersul nostru jurnalistic.
Televiziunea înseamnă obligatoriu imagini, iar Digi24 Oradea este un reper profesional pentru calitatea imaginii. Editorii de imagine sunt cei care își pun semnătura pe știrile și reportajele noastre. Ei sunt oamenii care traduc o mie de cuvinte într-o singură imagine. 
Lucrul cu echipamente de ultimă generație necesită un personal foarte bine pregătit. Regizorii de emisie de la Digi24 Oradea au grijă ca transmisia televiziunii să fie perfectă și coordonează o echipă nevăzută, de zeci de oameni.
Cele mai bune știri, cele mai bune imagini, cei mai buni profesioniști, cele mai bune echipamente. Altfel spus, Digi24 Oradea. Televiziunea care vă aduce știrile importante, imaginile relevante, faptele concrete, actualitatea regională în direct.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri