Sari la conținut

16 nume noi la reunirea lui ASU Poli. Timişorenii şi-au pierdut golgheterul, plecat în Liban

Printre cei mai cunoscuți sunt Bogdan Străuț - fundaș timișorean la origine, cu o vastă experiență în primul eșalon, Dănuț Bilia - mijlocaș în vârstă de 30 de ani, venit de la CS Ineu și trecut și prin eșalonul al doilea, la Arieșul Turda și ACU Arad, și Branislav Ștefanovici - fundaș lateral provenit de la Mama Mia Becicherecu Mic. Timişorenii s-au despărţit de Octavian Drăghici, golgheterul din sezonul trecut, care a dat curs unei oferte din Liban, dar şi de portarul Octavian Rusu.

„Vom tria şi vom definitiva lotul cu care vom aborda noul campionat. Săptămâna viitoare vom face un semi-cantonament cu antrenamente duble în fiecare zi, urmând ca după aceea să trecem la jocurile de verificare. Avem în plan şase amicale până la începerea campionatului în 29 august", precizează Sorin Brîndescu, antrenor ASU Poli Timişoara.

Chiar dacă FRF nu a stabilit componența seriilor Ligii a treia, timișorenii spun că vor ataca promovarea.

„Obiectivul nostru e clar promovarea, luăm fiecare meci în parte şi sperăm să ajungem acolo unde ne dorim cu toţii", spune Răzvan Ghinescu de la ASU Poli Timişoara.

„Cred că nu va fi o diferenţă foarte mare între liga a patra şi cea de-a treia. În principiu şi pentru că eşalonul judeţean e unul foarte bun, loturi cu jucători cu experienţă, tocmai de aceea nu cred că va fi o diferenţă prea mare", adaugă Cristian Gălan.

ASU Politehnica încearcă perfectarea unui prim meci de verificare pentru sâmbătă, la Timișoara, cu o formație din Serbia.

Reporter: Claudiu Sav
Operator: Mihai Pop
Editor web: Călin Țenche