ASU Poli-Mama Mia Becicherecu Mic, în Cupa României

Data publicării:
asu poli

ASU Poli a depăşit, în prima fază a Cupei României, echipa Millenium Giarmata cu scorul de 2-0 și va juca împotriva echipei care a încheiat sezonul trecut pe locul 2 în Liga III. Mama Mia Becicherecu Mic a pierdut în play-off în faţa echipei din Caransebeş calificarea în liga secundă. Trupa lui Paul Codrea a adus doi noi jucători în lot până în prezent. Este vorba despre Narcis Damian și Leonard Naidin.

O altă echipă din Timiş care joacă în această fază a competiţiei, Vulturii Lugoj, va întâlni, pentru accederea în următorul tur, pe FC Caransebeș, cea care a reușit calificarea în Liga II în dauna Milleniumului Giarmata. Potrivit ţintarului FRF, tot în această fază a Cupei se vor întâlni, într-un derby arădean, UTA şi Național Sebiș.

Toate jocurile din acest tur vor avea loc săptămâna viitoare, în 30 august, de la ora 17:30. Câştigătoarea se califică în faza III a Cupei României. În această etapă a competiţiei vor participa 36 de echipe. Prin tragere la sorţi, învingătoarele vor juca între ele în 13 august, tot de la ora 17:30.

redactor: Miodrag Hojda
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri