ASU Poli Timișoara - calificare în Cupa României

Data publicării:
asu pr

Timişorenii au început în forţă meciul cu Orţişoara. După numai 25 de minute de joc, alb-violeţii conduceau deja cu 2-0 şi calificarea era asigurată. În repriza a doua, elevii lui Paul Codrea nu au mai forţat. Cu toate acestea, au reuşit să mai înscrie o dată, stabilind scorul final: 3-0.

„Băieţii s-au mobilizat şi am câştigat fără probleme. Asta ne dorim, să câştigăm, să ajungem să jucăm cu echipe din ligi superioare, mai ales, dacă tot jucăm, jucăm să câştigăm. Nu participăm doar de dragul de a participa", afirmă Paul Codrea, antrenorul celor de la ASU Politehnica.

ASU a evoluat cu gândul la decizia FRF, care va stabili campioana Ligii a IV-a Timiş între ASU Politehnica şi CS Ghiroda. Antrenorul Paul Codrea nu este mulţumit de decizia luată la nivel local de Asociaţia Judeţeană de Fotbal, care a dat câştig de cauză Ghirodei.

„Trebuia să parcurgem nişte paşi. Era mai bine să ajungem acolo şi sunt convins că acolo verdictul va fi întors pentru că aici, pe plan loc, din câte văd, n-avem nicio şansă", spune Paul Codrea.

Următorul meci al Politehnicii în Cupa României, faza judeţeană, va avea loc vineri.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Dan Şoşdean
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri