Sari la conținut
News Alert

Au încins grătarele pe malul Timișului, la Șag

Mulţi dintre cei veniţi pe malul Timişului au pregătit grătarele încă de dimineaţă şi au pus carnea să se rumenească la foc mic: „Aproape în fiecare weekend venim. Ne simţim bine, cu prietenii, cu muzică, un grătărel, un mititel”, - Obositor în timpul săptămânii? ”Da, obositor, ne mai recreem, e linişte, ambianţă...", ” „Plajă, liniştit, stai la un grătar, mai ieşi din oraş, din ţigănia aia”, - De ce nu mergeţi la ştrand? ”Nuu, păi de ce?, e mai liniştit aici, mai frumos, cu băieţii, mâncare, un mic, un grătar, prietenii, o plajă", „Apa, nu ne băgăm, e şi mare, e rece, nu ne aventurăm încă în ea".

Alţii s-au aventurat şi au testat apa. „Aici toată lumea vine la staţiune, cum s-ar zice, la picnic”, - Apa e bună aici? ”E bună, e rece, sănătoasă", spuneau ei.

Cele 33 de grade Celsius înregistrate duminică de termometre au adunat sute de persoane pe malul Timişului, în localitatea Şag. Este primul weekend în care nu a plouat, după ce săptămânile trecute vremea rea i-a împiedicat pe timişeni să iasă la plajă sau la iarbă verde.

reporter: Miodrag Hojda
operator: Tibor Alasu
editor web: Călin Țenche