Imagini de pe camera de supraveghere: autorul unei tentative de jaf la o bancă din Ungaria, căutat în România, în Timiș

Data publicării:
usa

Are înălţimea de 1,80-1,85 m, constituţie atletică, păr scurt, închis la culoare, comunică Poliția. La data comiterii faptei - 18 iulie - purta ochelari de soare, tricou alb, pantaloni scurţi de culoare albastră şi încălţăminte tip sport, de culoare albă. Cei care au examinat imaginile au sesizat că bărbatul prezintă mai multe tatuaje pe corp, unul dintre acestea aflându-se pe partea dreaptă a gâtului: pare a fi o coadă de scorpion.

S-a stabilit că arma era una neletală, mai precis un pistol cu gaz. Autorităţile maghiare au solicitat sprijinul poliţiştilor timişeni în vederea identificării suspectului: el este acuzat de tentativă de tâlhărie. ”Oricine poate da detalii cu privire la suspect, este rugat să se prezinte la sediul IPJ Timiş, bulevardul Take Ionescu, nr 44-46, sau să sune la numărul de telefon 0256/402160”, anunță Poliția timișeană.

Autorităţile maghiare au anunțat că oferă o recompensă în valoare de 1.200 de euro celor care pot da informaţii care să ducă la identificarea suspectului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri