Sari la conținut

Liderul, deplasare la locul 6. ACS Poli înfruntă, sâmbătă, Unirea Târlungeni

Șapte victorii succesive, în meciuri oficiale, pe stadionul "Dan Păltinișanu", în contul lui ACS Poli Timișoara! Ultima dată când bănățenii nu a câștigat un meci acasă a fost pe 11 mai anul acesta, când a fost înregistrat un egal cu Ceahlăul Piatra Neamț. Potrivit site-ul grupării timișorene, ACS Poli Timișoara a ajuns la 565 de minute cu plasa intactă. ACS Poli a înscris cel mai mare număr de goluri, 19, din seria a doua, și au primit cele mai puține - patru. Ultima victorie, cu CS Mioveni, a fost privită însă în mod diferit de argeșeni.

În etapa a 13-a, ACS Poli va întâlni în deplasare Unirea Tărlungeni, ocupanta locului șase. Tehnicianul Dan Alexa consideră că va fi un meci greu, în fața unei echipe bine organizate, compusă din jucători cu experiență, dar și cu tineri cu capacitate mare de muncă și efort. Dan Alexa nu poate conta pe suspendații Cânu și Bărbuț, însă crede că elevii săi, prin concentrare și determinare, pot obține victoria. De reținut că, în luna septembrie, în prima parte a campionatului, la Timișoara, ACS Poli a învins cu 1-0 Unirea Tărlungeni.

Meciul Unirea Tărlungeni - ACS Poli Timișoara va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00. De la aceeași oră se vor disputa, în cadrul aceleiași etape, și partidele Şoimii Pâncota - Metalul Reşiţa, dar și FC Caransebeş - FC Olt Slatina.