Sari la conținut

Săgeți alb-violete

Eșecul suferit pe terenul lui Dinamo în weekend i-a învrăjbit pe jucătorii și oficialii celor de la ACS Poli. Aceștia spun că echipa nu putea face mai mult din moment ce a aflat cu doar două zile înainte că va face deplasarea în capital și trimit săgeți către conducătorii fotbalului românesc.

„Am observat că toată lumea se aștepta să pierdem la scor. Unii chiar țineau degetele așa...  Am văzut și oameni de fotbal care simt o ură față de această echip care revenit în Liga I datorită unei situații clare: Rapidul e un club în faliment. Ce o mai tot dăm încolo și încoace... noi ne-am pregătit pentru liga a doua, dar dacă ne-au băgat înpoi în Liga I, ce vină are acest club și e hulit de toată lumea?”, a spus, după meci, Ionuț Popa, antrenorul timișorenilor.

„Am ajuns să așteptăm un verdict o lună și jumătate și am fost nevoiți să ne facem bagajele în 24 de ore. Probabil, sau cu siguranță numai în România se po întâlni asemenea scenarii. Suntem aici datorită lor, a celor care conduc pentru că ei au făcut legile, ei au făcut regulamentele”, a declarat și Marius Croitoru.

Alb-violeții încearcă să lase deoparte penalizarea de 14 puncte și sunt de părere că dacă echipa se va întări în zilele următoare pot evita retrogradarea.

„Mai avem nevoie și de jucători pentru că o să fie un drum foarte greu. Sperăm să evităm retrogradarea, că știm și noi cum am pățit-o”, a completat Cristian Scutaru.

„Eu dacă sunt lăsat în pace să îmi văd de treabă la echipă eu zic că fac o formație bună la Timișoara – dacă mai aduc unul sau doi jucători, fac, să știți, o echipă care va juca fotbal și mai frumos”, a conchis Popa.

Timișorenii joacă duminică primul meci pe teren propriu, de la revenirea în Liga I. ACS Poli va întâlni Pandurii Târgu Jiu, de la ora 21:00, în direct la Digisport 1.

Redactor: Claudiu Sav