FOTBAL. Încă două teste dificile pentru ASU Poli

Data publicării:
DSC 0053 -Emanuel-Titus-Iliesi


„Am avut un calup de 4 jocuri foarte dificile. Două le-am trecut cu brio, mai avem două, în deplasare la Sebiș și cu Ighiu acasă. Dacă reușim să facem șase puncte, probabil că luăm o opțiune serioasă la primul loc. Dacă nu câștigăm aceste două jocuri, s-ar putea să se încurce clasamentul pentru noi”, spune Sorin Brîndescu, antrenorul timișorenilor.

Chiar și așa, tehnicianul alb-violeților rămâne ponderat și nu se gândește la faptul că, momentan, echipa sa are două puncte peste Performanța Ighiu și alte patru peste Metalurgistul Cugir. Brîndescu le-a cerut jucătorilor săi să se gândească doar la următorul joc.

„După etapa a doua am avut 5 puncte avans și după alte trei etape eram pe locul doi. Deci nu putem să facem calcule de-acum, luăm meci cu meci, sperăm să acumulăm cât mai multe puncte ca la final să fim victorioși”, a adăugat Brîndescu.

La meciul din județul Arad, e incertă prezența fundașului dreapta Branimir Stefanovici, care a suferit o accidentare în timpul jocului cu FC Hunedoara. Partida Național Sebiș – ASU Politehnica se va disputa mâine, de la ora 17.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Adrian Ionescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri