Liga a II-a | Cea mai facilă deplasare

Data publicării:
deplasare facila
Politehnica Timișoara e în căutarea primei victorii pe teren străin din „B”, iar șansele cele mai mari de o obține sunt pe terenul celei mai slabe formații de până în prezent din acest campionat, Șoimii Pâncota.

Arădenii sunt ultimii în ierarhie cu cel mai slab golaveraj din primele două ligi din Europa: cu un gol marcat şi 62 primite. Ultimele şase, primite cu UTA, în etapa în care alb-violeţii au remizat, 1-1, cu FC Braşov.

„Vreau să revenim repede cu picioarele pe pământ, să nu avem surprize la Pâncota. Ne dorim să câştigăm jocul dar, în primul rând, atât o să îi rotesc pe băieţi, până o să intre cei care joacă cum au jucat majoritatea astăzi – cu ambiţie şi dăruire până la sacrificiu”, spune Sorin Brîndescu, antrenorul timișorenilor.

„Nu ne putem culca acuma pe lauri – pentru că nu i-am bătut pe Braşov, dar că am făcut un meci bun. Trebuie să mergem şi să îi batem şi să avem aceeaşi atitudine – asta e cel mai important”, adaugă și Laurențiu Telescu.

Sorin Brîndescu are la dispoziţie tot lotul, într-o săptămână în care vor da piept şi cu Luceafărul Oradea, echipă ce a ieşit, recent, din zona roşie.

„Nu ne permitem să facem paşi greşiţi, mai ales cu Pâncota... MUSCĂ Jucăm apoi acasă cu Luceafărul Oradea – o echipă bună a campionatului, poate doar întâmplător se află în partea de jos şi teoretic, astăzi, e o contracandidată a noastră la retrogradare”, a adăugat Brîndescu.

Duelul din prima etapă intermediară de mâine, de la Şiria, începe de la ora 17:00, în vreme ce întâlnirea cu bihorenii va avea loc sâmbătă, pe Dan Păltinişanu, de la ora 12:00 şi va putea fi urmărită, în direct, la Digisport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri