Sari la conținut

Mai așteaptă întăriri


„Întotdeauna încape și e loc de mai bine, sper că în dicusția cu cei din conducere că vom mai reuși ceva până la începerea campionatului. Fundaș dreapta, acolo ne doare, fundaș central să avem o concurență pe măsură și portar”, spune Roland Nagy, antrenorul celor de la UTA.

UTA a punctat doar o singură dată până acum pe piața transferurilor. Cristian Andor, fost la FC Bihor și FC Brașov va îmbraca tricoul alb-roșu în acest sezon. Mijlocașul de 27 de ani a și bifat primele minute pentru arădeni, în amicalul pierdut, ieri, 2-3, pe terenul divizionarei terțe, Național Sebiș. Andor a dezvăluit și ce l-a determinat să semneze cu echipa lui Roland Nagy.

Ți-ai dori o promovare, sau ce ți-ai dori cu UTA? Păi vă dați seama că acesta e primul obiectiv și motivul pentru care am ales să vin aici, a rămas același nucleu de jucători și am zis că avem sută la sută șanse la promovare”, a spus, pentru Digi24 Timișoara, Cristian Andor.

„E unul dintre jucătorii pe care mi i-am dorit și în iarnă, după aventura FC Bihor. A ales însă FC Brașov și acolo lucrurile s-au complicat, mă bucur că a ajuns în curtea noastră, un jucător care mai are ceva de spus în fotbal”, l-a caracterizat Nagy.

Arădenii nu se vor mai baza în acest sezon pe Cătălin Hlistei. Mijlocașul de 22 de ani a semnat o înțelegere cu Pandurii Târgu Jiu, formație care l-a dorit insistent după evoluția sa în duelul direct dintre cele două formații, din Cupa României. 

Reporter: Dan Codre

Operator: Cristian Kovacs