”Milogu' de Staici”, foc și pară pe organizatorii Campionatului Judeţean de Automobilism. Comisia pentru Automobilism şi Karting Timiş se dă victima unui atac informatic

Data publicării:
milogul colaj



Pilotul timişorean a prezentat o serie de print-screen-uri ale site-ului, pe care şi numele celorlalţi colegi din echipa “Kremsmuller” erau înlocuite cu cuvântul “Nesemnificativ” (vezi foto).

“Consider că este o calomnie asupra noastră, a echipei care este pe locul trei în campionatul naţional şi asupra numelui meu. Noi am încercat să ridicăm nivelul din Campionatul Judeţean şi ei şi-au bătut joc”, spune Florin Staici.

Între timp, clasamentele de pe site-ul autokartbanat.ro au fost modificate, iar numele concurenţilor au fost scrise corect. „Administratorii site-ului autokartbanat.ro sunt Alin Zaharia, Ladislau Giurisici şi Brădişteanu pare-mi-se. Ei sunt administratorii site-ului. Am încercat să dau de ei, dar n-am reuşit. Ei au schimbat respectivul clasament, deşi noi am făcut printuri la tot ce am văzut şi aproape toţi din campionatul nostru au văzut ce se întâmplă”, a afirmat pilotul.

Alături de Staici, din echipa Kremmsmuller mai fac parte Diana Ştefănescu, George Bartha, Sorin Botez, Adrian Ionescu şi Ovidiu Nedelcu – o parte dintre ei – participanţi în Campionatul Naţional de Raliuri.

„Participanţilor din Campionatul Judeţean le este frică să vorbească despre ce se întâmplă. Nu mi se pare normal să jigneşti oameni care participă, plătesc taxe şi amenzi. Sunt conştient că după aceste declaraţii voi primi din nou amenzi pentru comportament nesportiv, deşi nu am fost niciodată penalizat niciodată, în niciun campionat din România, cu nimic. Doar aici. În acest campionat nu se va mai înscrie echipa Kremmsmuller sau eu, doar dacă schimbările vor fi majore”, a mai spus Staici, care a mai declarat că au fost cazuri în care a plătit amenzi fără să primească factură sau chitanţă de la organizatorii concursului.

Site-ul autokartbanat.ro nu are nicio dată de contact la secţiunea amintită. Până la ora publicării materialului, organizatorul Campionatului Judeţean de automobilism şi karting, Ladislau Giurisici, nu a putut fi contactat.

UPDATE. Comisia pentru Automobilism şi Karting Timiş se dă victima unui atac informatic atunci când vine vorba de modificarea numelor componenţilor echipei Kremsmueller, participantă în Campionatul Judeţean de Automobilism.

"Este o POSTARE NEAUTORIZATĂ de comisie, care provine de la o sursă necunoscută deocamdată, care probabil a "spart" site-ul, profitând de o lipsă de securizare totală a site-ului", se arată într-un comunicat semnat de preşedintele comisiei, Ladislau Giurisici.

Prima măsură luată a fost suspendarea site-ului de internet. Asta, deşi numele piloţilor au fost scrise corect între timp.

"Personal, și în numele comisiei, regret profund această situație, mă dezic total de cei care folosesc astfel de actiuni denigratoare, sub masca anonimatului, mă simt vinovat că nu am prevăzut astfel de situații, pentru a le putea preveni și împiedica. Doresc să aduc la cunoștința tuturor oamenilor de sport și nu numai și, în special, la cei direct și profund afectați, în fapt toți suntem, că avem cea mai mare stimă și respect pentru toți concurenții și structurile sportive, apreciem deosebit implicarea pozitivă a echipei KREMSMULLER în automobilismul românesc și pe membrii săi, îl apreciem maxim pe SPORTIVUL FLORIN STAICI, care a fost, este și va fi un vârf de lance în automobilismul timișean și nu numai", se mai arată în comunicatul amintit.

Reporter: Ionuț Suciu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri