Sari la conținut

Succes categoric înaintea derby-ului

Al doilea mitan a fost însă la discreția timișorenilor, care s-au descătușat. Vucea și-a dus echipa în avantaj, după o oră de joc, pentru ca după aceea căpitanul Cristi Gălan să puncteze în două rânduri de la punctual cu var, prima dată după un henț a lui Diarra, care a fost și eliminat și a doua oară după un fault a lui Dăruială asupra lui Ghinescu. Pe final, Alexandru Bădăuță a ieșit din nou la rampă și a desăvârșit hattrick-ul într-un interval de doar 10 minute.

„În primul rând, mă bucur că am câștigat și că am întors scorul, pentru că acesta e principalul obiectiv: să câștigăm. Nu contează cine marchează, de data aceasta am fost eu... a fost și Gălan și ne bucurăm că am reușit să marcăm atâtea goluri”, a declarat, la final, Alexandru Bădăuță.

„Mă bucur că am avut atitudine, ne-am redresat, nu am intrat în panică și ne-am văzut în continuare de joc și am întors rezultatul”, a spus și Sorin Brîndescu, antrenorul timișorenilor.

„Cred că am căzut mai mult psihic decât fizic, pregătiți suntem, putem alerga. Din păcate, cred că jucătorii tineri s-au speriat și ne-am retras prea mult”, a fost de părere omologul său, Răzvan Leucă.

Alb-violeții se distanțează la cinci puncte de a doua clasată, Metalurgistul Cugir, înaintea duelului direct, care va avea loc vineri, în județul Alba.

„Degeaba am câștigat la scor. Nu contabilizăm aceste lucruri, dacă nu învingem la Cugir, nu au nicio valoare aceste victorii”, a completat Brîndescu.

Ocupanta locului doi a remizat în această etapă, 2-2, pe terenul celor de la Măgura Cisnădie.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop