Sari la conținut

Timişeni morţi într-un accident, în Spania. Microbuzul în care se aflau a fost izbit de un camionTragedia a avut loc pe autostrada A7. Trei bărbaţi, trei femei şi doi copii au pierit în cumplitul accident. Românii erau în drum dinspre Almeria către Valencia, în momentul în care tirul a intrat în microbuz.

”E un incendiu, e o maşină, oare ce este? Nu ştiu, dar se pare că a căzut ceva. Un incendiu nu arată aşa. Da, uite, a fost un accident”, spunea un martor ocular. Martorii spun că de vină ar fi fost șoferul tirului: ”Camionul venea cu mare viteză din acea direcţie, a pătruns pe contrasens şi a lovit microbuzul”.

Echipele de salvare au sosit imediat la locul accidentului. Intervenția pompierilor a fost deosebit de dificilă pentru ca nu se știa câte victime sunt. Singurul supraviețuitor a fost șoferul camionului: ”Camionul a trecut de pe sensul său de mers, iar şoferul este rănit, dar viu”.

Şoferul tirului a fost testat pentru consumul de alcool și droguri, dar rezultatul este negativ, relatează publicaţia spaniolă ABC.