Sari la conținut

Duel cu campioana, în Cupa României

BC Timișoara și-a aflat adversarul din „sferturile" Cupei României. După ce s-au retras din cursa pentru organizarea Turneului final, alb-violeții vor juca, la Sibiu, împotriva campioanei României, CSM Oradea, pe 15 februarie. Bihorenii au ajuns anul trecut până în ultimul act, acolo unde au fost depășiți de UBT Cluj-Napoca, 82-75.

Deținătoarea trofeului va juca împotriva gazdelor turneului, CSU Sibiu, în vreme ce BC Mureș va întâlni Phoenix Galați, iar Steaua va sta față în față cu SCMU Craiova.

Dacă vor trece mai departe, bănățeii vor juca pentru un loc în finală cu învingătoarea jocului doi, cel dintre BC Târgu Mureș și Phoenix Galați. Turenul Final Eight va avea loc între 14 și 17 februarie, în vreme ce All Stargame-ul se va desfășura, o zi mai târziu. BC Timișoara a anunțat cu o zi înainte de tragerea la sorți a programului că nu va mai participa la licitație, pe motiv că o astfel de întrecere ar bloca sala „Constantin Jude" și al bulversa programul de pregătire a celorlalte formații.