Nenad Mandic s-a despărțit de BC SCM Timișoara

Data publicării:
Nenad-Mandic-baschet-420x260
BC Timișoara nu va mai fi condusă de pe bancă de Nenad Mandic. Antrenorul sârb s-a despărțit de gruparea alb-violetă la startul noului an, alături de preparatorul fizic al clubului și de fundașul Nikola Otasevic. Cine îi ia locul, aflăm în rubrica sport.

2017 a început cu mișcări de trupe surprinzătoare la prim-divizionara de baschet masculin BC SCM Timișoara. Antrenorul Nenad Mandic s-a despărțit de formația bănățeană, în ziua reunirii lotului, după ce în prealabil staff-ul administrativ al clubului a decis renunțarea la serviciile jucătorului Nikola Otasevic și a preparatorului fizic Branko Karalejic.

„El a venit decis să demisioneze, discuția a fost una foarte scurtă. A fost decizia lui, noi nu puteam să întoarcem hotărârile legate de Karalejic și Otaseciv - decizii luate în data de 29, l-am înștiințat și el a decis să demisioneze”, susține Ilie Trițoiu, managerul general al BC SCM Timișoara.

„Într-adevăr, pentru mine a fost o decizie surprinzătoare, mai ales că ne aflăm pe un drum bun, credeam că rămâne aceeași formulă, dar se mai întâmplă și chestii de acest gen”, a spus și Octavian Popa Calotă.

Înlocuitorul lui Mandic este Cristian Bota. Acesta a mai pregătit formația timișoreană și în sezonul trecut, imediat după demisia lui Dragan Petricevic, într-un trio alături de Nenad Markovic și Radenko Toroman.

„Și pentru mine a fost o decizie surprinzătoare, am crezut că Mandic va continua treaba bună pe care a făcut-o până acum. Sper că vom rămâne în grafic cu obiectivul echipei”, a recunoscut și Cristian Bota, noul „principal” al timișorenilor.

Nenad Mandic a preluat funcția de antrenor principal la BCT în ianuarie 2016 și a avut o contribuție esențială la salvarea de la retrogradare a formației alb-violete, în stagiunea precedentă. Mandic a lăsat echipa în grafic în ceea ce privește obiectivele trasate pentru actualul sezon. BC Timișoara ocupă momentan locul 7 în Liga Națională și e calificată la turneul Final 8 al Cupei României.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri