Și-au revenit, pentru moment

Data publicării:
IMG_1404
UTA Bătrâna Doamnă a pus capăt seriei de 4 înfrângeri și a câștigat meciul din etapa a 13-a cu Dunărea Călărași. Ambele echipe au rămas în 10 oameni până la pauză: Preoteasa și Tănase au plecat mai repede la vestiare.

UTA a deschis scorul în minutul 54, prin Marius Curtuiuș, atacantul de 27 de ani a înscris al cincilea gol stagional, din centrarea lui Strătilă. Alb-roșii au avut și o ratare uriașă! Marcator de 9 ori în 9 apariții, Adrian Petre l-a driblat pe Cezar Lungu, dar nu a reușit să prindă spațiul porții. Vârful de 18 ani s-a revanșat în prelungiri. A finalizat acțiunea lui Curtuiuș și a stabilit rezultatul final, 2-0 pentru UTA.

„Eu cred că merităm din plin victoria. Pentru că băieții ați văzut și dumneavoastră, s-au dăruit, au făcut tot posibilul să câștigăm și trebuie să îi felicit, pentru că e victoria lor, în primul rând”, a spus Laurențiu Roșu, antrenorul arădenilor.

„Etapa trecută am câștigat, ne-am bucurat, etapa asta am luat bătaie... se pare că nu ne priește nouă celor din Călărași terenul din Arad”, a admis și Adrian Mihalcea, antrenorul Dunării Călărași.

Primul succes pentru Laurențiu Roșu la cârma UTA-ei, care va juca duminică, la Ștefănești, împotriva celor de la Unirea Tărlungeni, pentru ca după aceea să aibă două meciuri acasă, cu Academica din Clincieni și ASU Poli Timișoara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri