Sari la conținut

Și-au revenit, pentru moment

UTA Bătrâna Doamnă a pus capăt seriei de 4 înfrângeri și a câștigat meciul din etapa a 13-a cu Dunărea Călărași. Ambele echipe au rămas în 10 oameni până la pauză: Preoteasa și Tănase au plecat mai repede la vestiare.

UTA a deschis scorul în minutul 54, prin Marius Curtuiuș, atacantul de 27 de ani a înscris al cincilea gol stagional, din centrarea lui Strătilă. Alb-roșii au avut și o ratare uriașă! Marcator de 9 ori în 9 apariții, Adrian Petre l-a driblat pe Cezar Lungu, dar nu a reușit să prindă spațiul porții. Vârful de 18 ani s-a revanșat în prelungiri. A finalizat acțiunea lui Curtuiuș și a stabilit rezultatul final, 2-0 pentru UTA.

„Eu cred că merităm din plin victoria. Pentru că băieții ați văzut și dumneavoastră, s-au dăruit, au făcut tot posibilul să câștigăm și trebuie să îi felicit, pentru că e victoria lor, în primul rând”, a spus Laurențiu Roșu, antrenorul arădenilor.

„Etapa trecută am câștigat, ne-am bucurat, etapa asta am luat bătaie... se pare că nu ne priește nouă celor din Călărași terenul din Arad”, a admis și Adrian Mihalcea, antrenorul Dunării Călărași.

Primul succes pentru Laurențiu Roșu la cârma UTA-ei, care va juca duminică, la Ștefănești, împotriva celor de la Unirea Tărlungeni, pentru ca după aceea să aibă două meciuri acasă, cu Academica din Clincieni și ASU Poli Timișoara.