De ce să alegi un abonament individual de sănătate?

Data actualizării: Data publicării:
ABONAMENTE DIGI24 - VIZUAL Articol sustinut de MedLife

Conform unui sondaj realizat de MedLife, peste 50% dintre românii din mediul urban au amânat vizita la medic din cauza pandemiei

Criza sanitară de la nivel global are un impact important asupra multor aspecte ale vieții cotidiene, schimbând comportamente și priorități, inclusiv legate de sănătate. Având în vedere contextul epidemiologic din ultimele 20 de luni, MedLife a realizat un sondaj pentru a afla comportamentul românilor în privința mersului la medic în timpul pandemiei și a prevenției în sănătate. Speriați de implicațiile și repercusiunile aduse de pandemie, mai mult de jumătate dintre respondenți au declarat că și-au amânat vizitele la medic în ultimele 12 luni. Iar întrebați care sunt principalele motive pentru care și-au amânat vizitele la medic, frica și lipsa unei urgențe medicale (77%) i-au ținut departe pe români de medic încă de la debutul pandemiei. Rezultatele sondajului mai arată că doar 44% dintre respondenți și-au făcut un set de analize în ultimele 12 luni, aspect care confirmă reticența pe care o au românii în ceea ce privește prevenția, mai ales într-un context epidemiologic acut.

Mai mult ca oricând, cel mai scump lucru este să nu ai grijă de sănătatea ta. Pentru a facilita accesul românilor la servicii medicale în scop de prevenție, monitorizare, diagnosticare și tratament, MedLife a lansat abonamentele individuale de sănătate RESPECT pentru adulți și GRIJĂ pentru copii.

De ce să alegi abonamentul medical RESPECT pentru adulți?

Siguranța ta și a celor dragi ție este cea mai importantă! Abonamentele de sănătate RESPECT îți oferă o echipă medicală caldă și zâmbitoare, cei mai buni specialiști în domeniu și aparatură medicală de ultimă generație, de fiecare dată când ai nevoie.

Beneficiile abonamentelor medicale destinate adulților:

  • Beneficiezi de un set de anialize gratuit și acces în peste 200 de puncte de recoltare pentru analize medicale din țară.

  • Ai discount la servicii medicale și servicii de imagistică, dar și consultații și controale gratuite la medicină generală și medicină internă.

  • În cazul în care ai simptome specifice infecției cu virusul Sars-CoV-2, beneficiezi de reducere la testarea RT-PCR.

  • Pentru că sănătatea danturii tale este o prioritate, beneficiezi gratuit de o consultație stomatologică pe an, împreună cu un periaj profesional și un detartraj.

De ce să alegi abonamentul medical GRIJĂ pentru copii?

Grija pentru copilul tău este cea mai importantă din lume. Iar pentru o dezvoltare sănătoasă și armonioasă a celui mic, acesta are nevoie de controale medicale periodice și o supraveghere atentă în fiecare etapă de dezvoltare. Cu abonamentele de sănătate MedLife, câștigi un an cu nopți liniștite și ușoare, pentru că ai alăuturi o echipă medicală atentă și profesionistă, care te ajută să-i oferi protecție copilului de fiecare dată când are nevoie.

Beneficiile abonamentelor medicale destinate copilului tău:

  • Beneficiezi de sfaturi medicale 24/7 prin linie telefonică, în cazul unei urgențe.

  • Pentru că prevenția este cea mai importantă armă a unei dezvoltări sănătoase, abonamentele de sănătate MedLife includ un set de analize de laborator gratuit, consultații și controale la pediatrie cu reduceri de până la 50%, discount-uri la schema obligatorie de vaccinare și până la 50% discount la servicii de imagistică.

  • Oferă grijă celui mic și liniște ție, părinte îngrijorat.

Servicii medicale la cele mai înalte standarde

Cu abonamentele medicale MedLife, beneficiezi de asistență medicală oricând ai nevoie și acces la cei mai buni medici, în sute de clinici, hyperclinici și spitale de pe întreg teritoriul țării. În același timp, ai acces în toate punctele de recoltare MedLife din țară.

Este foarte simplu să oferi respect și grijă celor dragi! Iată 5 pași simpli prin care poți achiziționa abonamente individuale MedLife:

  1. Intri pe www.medlife.ro/shop/abonamente-individuale.

  2. Alegi unul dintre cele 4 tipuri de abonamente RESPECT sau unul dintre cele 3 tipuri de abonamente GRIJĂ.

  3. Selectezi modul în care vrei să plătești abonamentul: plată trimestrială, semestrială sau anuală.

  4. Urmezi procesul online de completare și semnare a contractului.

  5. Plătești online.

Sănătatea ta este prioritatea MedLife. De aceea, te sfătuim să faci o programare pentru un control de rutină sau pentru analizele anuale. Astfel, poți preveni afecțiuni ușor de evitat sau poți primi tratament de specialitate, dacă ai nevoie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Orașul din România de care fuge toată lumea, deși chiriile încep de la 9 lei: "Au zis că nu mai pot sta în...
Digi FM
Florin Negruțiu dezvăluie strategia subtilă a lui Marcel Ciolacu în PSD și politica din spatele alegerilor...
Pro FM
Cât a avut de tras Celine Dion după ziua nunții! "Am mers la doctor. A trebuit să iau antibiotice vreo 3...
Film Now
Ben Stiller spune că a fost terifiat de recenziile îngrozitoare primite în urma lansării filmului „Zoolander...
Adevarul
Scene horror în centrul Londrei. Mai mulți cai plini de sânge și-au aruncat călăreții și au lovit mașini și...
Newsweek
VIDEO 25 de nave rusești staționează în Marea Neagră. Vestea bună: Nu au muniție și drone de atac
Digi FM
Motivul pentru care Dinu Maxer s-a supărat supărat pe Smiley și Damian Drăghici: "Mă deranjează!”
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă...
Digi Animal World
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să...
Film Now
Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai...