A fost activat Planul Roşu de Intervenţie în județul Sibiu, după un accident cu 6 maşini

Data actualizării: Data publicării:
accident
Autorităţile din Sibiu au declanşat, vineri, Planul Roşu de Intervenţie, după un accident rutier în care sunt implicate şase maşini. Foto: ISU Sibiu

ACTUALIZARE 18.50. Patru persoane - trei adulţi şi un copil de 6 luni - au fost transportaţi, cu ambulanţele, la spitale din municipiul Sibiu, în urma unui accident care a avut loc pe autostrada A1, la ieşirea spre oraşul Cisnădie, a anunţat ISU Sibiu.

"Din fericire, toate persoane sunt conştiente, 4 adulţi refuză transportul la spital, vor merge la spital 3 adulţi şi sugarul de 6 luni", a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Iniţial, s-a anunţat că sunt nouă persoane implicate în accident, însă au fost opt.

Traficul în zona accidentului se desfăşoară îngreunat.

Știre inițială: Autorităţile din Sibiu au declanşat, vineri, Planul Roşu de Intervenţie, după un accident rutier în care sunt implicate şase maşini, la ieşirea de pe autostradă către Cisnădie. Opt adulţi şi un sugar de şase luni sunt în vehicule, scrie News.ro.

”ISU Sibiu intervine de urgenţă la un accident rutier pe A1 la ieşirea spre localitatea Cisnădie. La faţa locului sunt mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport personal şi victime multiple, o autospecială de descarcerare şi una de stingere. De asemenea intervin şi trei echipaje SAJ dintre care unul cu medic”, a transmis, vineri, ISU Sibiu.

Sursa citată a precizat că, din primele informaţii, în accident sunt implicate 6 autovehicule, 8 persoane adulte, toate conştiente şi un sugar de 6 luni.

”Două persoane sunt încarcerate, conştiente. Se lucrează pentru descarcerarea lor”, a transmis ISU Sibiu.

Instituţia a precizat că a fost activat Planul Roşu de Intervenţie începând cu ora 17:50.

IPJ Sibiu a transmis că în zona accidentului traficul se desfăşoară îngreunat pe banda 2.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri