A primit un colet din Spania, dar la scurt timp a fost înconjurat de polițiști și reținut pentru trafic de droguri

Data actualizării: Data publicării:
mascati

Un tânăr din Cluj a fost reţinut de poliţişti după ce a preluat un colet cu aproximativ 10 kilograme de cannabis care fusese transportat cu un autocar din Spania, scrie news.ro.

Potrivit IGPR, poliţiştii au fost sesizaţi privind transportarea unui colet care poate conţine substanţe interzise, astfel că în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 01.40, când tânărul de 21 de ani din Câmpia Turzii a preluat coletul în Cluj, dintr-un autocar care venea din Spania, a fost imediat imobilizat de autorităţi.

În interiorul coletului, poliţiştii au descoperit mai mulţi saci din plastic, care conţineau o substanţă vegetală de culoare verde, cu un miros puternic înţepător, ce s-a dovedit a fi aproximativ 10 kilograme de cannbis. În urma percheziţiilor la domiciliul tânărului, a fost ridicat un cântar electronic, seminţe de cannabis şi mai multe punguliţe cu substanţe.

Tânărul a fost reţinut pentru trafic de droguri de risc şi urmează să fie prezentat Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri