Amenzi în Capitală după ce mai multe persoane au cerut ilegal bani șoferilor pentru parcare

Data publicării:
barbat intr-o parcare cu masini
Trei persoane au solicitat în mod ilegal taxă pentru locurile de parcare din Sectorul 2. Foto: Arhivă Digi24

Trei persoane au solicitat în mod ilegal taxă pentru locurile de parcare din Sectorul 2. Potrivit polițiștilor din Capitală, acestea nu erau angajate ale Primăriei sectorului și își desfășurau activitatea pe Șoseaua Colentina și pe strada Dr. Grozovici. 

Cele trei persoane au fost prinse de polițiștii locali în timp ce solicitau taxă de parcare în zone aglomerate ale Capitalei, iar oamenii legii au aplicat mai multe sancțiuni. 

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au sancționat ieri trei persoane, care ofereau locuri de parcare în mod ilegal, percepând taxă, în zona Sos. Colentina și Str. Dr. Grozovici, cu amenzi în valoare de 500 lei, conform Legii 61/91 rep. privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, au anunțat reprezentanții Poliției Locale.

Polițiștii le recomandă cetățenilor să se informeze și și să nu ofere bani persoanelor care administrează locuri de parcare în mod ilegal.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri