Brăilean cu permisul suspendat pentru alcool, prins beat și drogat la volan. El avea în mașină arme, 4 kg de aur și 400.000 de euro

Data publicării:
Rezervele internaţionale ale României (valute plus aur) la 31 august 2020 au fost de 41,265 miliarde euro
Lingouri de aur. Foto: Getty Images

Poliţiştii din Brăila au oprit miercuri seară o maşină condusă de un bărbat care avea permisul suspendat şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi drogurilor. Mai mult, în mașină au fost descoperite patru kilograme de aur şi 400.000 de euro. Presa locală scrie că bărbatul este fiul unui cunoscut om de afaceri local.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila au anunţat că poliţiştii au oprit în trafic, miercuri seară, un bărbat care conducea o maşină pe strada Unirii din municipiu.

„În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că bărbatul are exercitarea dreptului de a conduce suspendată. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibaţie alcoolică de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, brăileanul a fost testat şi cu aparatul din dotare, rezultând indicii cu privire la o posibilă prezenţă a substanţelor psihoactive”, au precizat poliţiştii, potrivit News.ro.

Ei au menţionat că bărbatul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

De asemenea, în maşina sa poliţiştii au găsit obiecte tăietor-înţepătoare, peste 400.000 de euro, patru kilograme de aur şi 7.000 de lei.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi spălare de bani.

Potrivit site-ului DeBraila.ro, bărbatul se numește Mădălin Costin (38 de ani) și este fiul unui important om de afaceri local, Sorin Costin, care a decedat în urmă cu doi ani în timpul unei partide de vânătoare, când a făcut infarct. Sorin Costin a fost partener de afaceri timp de mai mulți ani cu baronul local Gheorghe Bunea Stancu, mai menționează sursa citată.

Mădălin Costin avea permisul suspendat tot din cauza consumului de alcool la volan, mai scrie DeBraila.ro.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri