Video Câțiva martori filmează un atac cu cuțitul în centrul Devei, dar nu intervin: „Dar ce bine dă la barbă/ Mai dă-i, dă-i în spate”

Data actualizării: Data publicării:
agresiune-deva
Bărbat înjunghiat în centrul Devei FOTO: captură YouTube

Un bărbat a fost înjunghiat în mijlocul zilei, în centrul Devei, însă niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva. Câteva persoane erau foarte preocupate să filmeze scena, în timp ce alți martori se amuzau sau chiar le adresau încurajări celor doi protagoniști - „Mai dă-i!” - așa cum se aude pe una din filmările incidentului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Conflictul s-a desfășurat chiar în centrul orașului, în fața spitalului, relatează Ziarul Hunedoreanul. La început, cei doi bărbați, de 48 și 38 de ani, și-au împățit pumni. „Mai dă-i, dă-i în spate. Hopa”, spune unul din martori, în timp ce altul analizează abilitățile celor doi bătăuși: „Dar ce bine le aruncă aici, știi, la barbă”.

Incidentul ia o turnură dramatică atunci când unul din bătăuși scoate din geantă un cuțit și începe să-l alerge pe celălalt. „Are cuțit, bă, ești prost?”, spune cineva, în timp ce bărbatul atacat strigă din răsputeri: „Chemați Poliția”. Însă asta nu l-a salvat și a fost înjunghiat în piept.

Bărbatul rănit, în vârstă de 48 de ani, a fost dus la spital, iar agresorul, de 38 de ani, a fost reținut.

„Față de prezumtivul autor al infracțiunii de tentativă de omor comisă miercuri în municipiul Deva a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, investigațiile în acest caz fiind preluate de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara”, a declarat pentru sursa citată Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Editor : Daniela Chihaia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri