Cazul din Caracal. Dezvăluiri despre oasele găsite în pădure. Avocat: „Dincă localizează fetele după perioade, nu le spune pe nume”

Data actualizării: Data publicării:
gheorghe dinca

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, spune că oasele găsite de anchetatori într-o pădure de lângă Caracal au fost incinerate și că Gheorghe Dincă nu e sigur ale cui sunt.

Pare-se că sunt niște oseminte, pe același sistem, la ambele fete, lucruri arse, incinerate. Trebuie să se facă analize, este de văzut ale cui sunt.

El nici nu e sigur ale cui sunt. Localizează fetele după perioade din an, din mai, fata din luna cutare, nu le spune pe nume. Părerea mea este că nu este Luiza. Este o speranță și o părere. El nu știa să spună numele, nu știa să le identifice. Spunea: din luna cutare. Le are pe luni, pe perioade ”, a spus Tonel Pop.

El a spus că oasele sunt asemănătoare cu cele găsite în curtea lui Dincă și care, conform testelor ADN, sunt ale Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani care a sunat săptămâna trecută la 112 pentru a anunța că e răpită.

Modul de operare este cinic, pare de criminal în serie. E foarte inteligent, aproape mai manipulator decât specialiștii din poliție”, a mai spus Tonel Pop.

Potrivit avocatului, Gheorghe Dincă minte mult, dar psihologii reușesc să obțină și adevăruri de la el.

Anchetatorii au căutat astăzi rămășițe umane într-o pădure din apropiere de Caracal, unde Gheorghe Dincă le-a spus că ar fi aruncat trupul Luizei. Au fost găsite rămășițe, dar nu se știe cui aparțin.

Editor web: Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri