Cine a fost Adrian Kreiner, omul de afaceri care a murit după ce a fost bătut cu bestialitate de hoți, în casa lui din Sibiu

Data actualizării: Data publicării:
adrian kreiner
Adrian Kreiner, afaceristul bătut crunt de hoți în propria casă, a murit la spital. Foto: Facebook

Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu care a fost bătut cu bestialitate de trei bărbați cu cagule care au intrat în casa lui, în noaptea de duminică spre luni, a murit. Anunțul a fost confirmat și de logodnica bărbatului. Suspecţii nu au fost încă găsiţi.

„Cei care ne-au atacat duminică noaptea, in timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit sa il omoare pe, iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner. Acum o oră a fost confirmat decesul, va mulțumesc pentru toate gândurile bune și vă rog pe voi toți și presa ca în perioada următoare să îmi respectați intimitatea durerii pe care mereu am trăit-o în liniște”, a scris femeia pe pagina sa de Facebook.

„Din păcate, deși medicii au făcut tot ce era posibil ca să-i salveze viața, pacientul a decedat în cursul acestei seri (marți - n.r.). Pe această cale transmitem condoleanțe familiei”, a transmis Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Sibiu.

Bărbatul de 50 de ani era în stare gravă, în comă, după ce a fost lovit în mod repetat la nivelul capului, trunchiului şi membrelor. Suspecţii l-au imobilizat legându-l de mâini şi de picioare.

Fiica lui Kreiner, în vârstă de 23 de ani, a fost şi ea bruscată şi ameninţată cu pistolul pentru a le spune unde sunt banii.

După ce l-au bătut crunt, cei trei bărbați care purtau cagule au furat mai multe ceasuri de valoare și apoi s-au făcut nevăzuți. Polițiștii nu au reușit să dea de urma lor nici acum.

Adrian Kreiner era fondatorul și administratorul Matec CNC Technik, o companie care produce piese şi componente pentru industria auto și care a avut anul trecut o cifră de afaceri de 127,09 milioane de lei și un profit net de 2,41 de milioane de lei, cu un număr mediu de 159 de angajați.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri