De la aeroport, la închisoare. Un bărbat a fost arestat în Satu Mare, imediat după ce a coborât din avionul care îl aducea din Anglia

Data publicării:
barbat arestat aeroport sm
Fotografie cu caracter ilustrativ. Credit foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat din Sălaj a ajuns marți de la aeroport, la închisoare. Tânărul se întorcea cu avionul din Londra și, de cum a pus piciorul pe pământ românesc, a fost ridicat de polițiști. Era condamnat la închisoare pentru că a condus fără permis și își va petrece următorii 2 ani și 4 luni în spatele gratiilor, scrie Portal SM.

Totul s-a întâmplat marți, înainte de prânz, pe Aeroportul Internațional Satu Mare. Tânărul de 35 de ani, din județul Sălaj, se afla în aeronava care venea din Luton, Marea Britanie.

Odată ajuns în România, bărbatul a fost identificat și ridicat de polițiști. De la Aeroportul Satu Mare a ajuns direct la penitenciar din oraș, unde își va ispăși pedeapsa de 2 ani și 4 luni de închisoare pentru că a condus fără permis.

"La data de 9 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Satu Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Jibou, pe numele unui bărbat, de 35 de ani, din județul Sălaj. Persoana în cauză, pasager al cursei de transport aerian Luton – Satu Mare, a fost preluată de către polițiști, din Aeroportul Satu Mare. Bărbatul este condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis. Acesta a fost depus în Penitenciarul Satu Mare", au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare pentru sursa citată.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri