Directorul general al OMS s-a vaccinat împotriva Covid-19: „Astăzi mi-a venit rândul”

Data actualizării: Data publicării:
seful oms vaccinat de un medic
Directorul general al OMS s-a vaccinat împotriva Covid-19. Foto: OMS/ Facebook

Directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, s-a vaccinat împotriva Covid-19, miercuri, la un spital din Geneva.

„Astăzi a fost rândul meu să fiu vaccinat la Hôpitaux Universitaires de Genève împotriva Covid-19. Vaccinurile salvează vieţi. Este crucial să le ducem în toate ţările cât de curând posibil. Dacă, la fel ca mine, trăiţi într-o ţară unde vaccinurile sunt disponibile, vă rog vaccinaţi-vă când vă vine rândul”, a transmis el într-un mesaj publicat pe reţelele de socializare.

Directorul OMS a continuat: „Pentru ca vaccinurile să fie disponibile pentru toţi cei care au nevoie de ele, guvernele, producătorii şi alte părţi implicate trebuie să se angajeze să împărtăşească şi să producă mai multe doze de vaccinuri Covid-19 pentru a proteja pe toată lumea”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De la începutul campaniei de imunizare și până în prezent, la nivel mondial au fost administrate peste 1,35 de miliarde de doze de vaccin.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri