Două bulgăroaice au murit într-un accident în Caraș Severin după ce s-au izbit de un TIR din Turcia

Data actualizării: Data publicării:
accident TIR
Dou[ femei din Bulgaria și-au pierdut viața după ce mașina lor s-au lovit de un TIR. Foto: Arhivă Digi 24

Autoturismul era condus de o tânără de 22 de ani din Bulgaria care a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. S-a izbit violent de un TIR. Șoferița și o altă pasageră, tot din Bulgaria, au murit.

Accidentul a avut loc duminică dimineaţa, pe DN 6, între localităţile Jupa şi Zăgujeni, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

Potrivit primelor date ale poliţiştilor, autoturismul în care se aflau cele două femei, şi care circula spre Caransebeş, ar fi pătruns pe contrasens şi s-ar fi lovit de un autocamion TIR înmatriculat în Turcia. După impact, autotrenul a fost lovit din spate de o autoutilitară înmatriculată în judeţul Caraş-Severin.

"Ansamblul de vehicule era condus de un cetăţean turc în vârstă de 51 de ani, iar autoutilitara de un bărbat din Caransebeş, în vârstă de 38 de ani. Ambele autovehicule circulau în direcţia Caransebeş-Lugoj. În autoturism se aflau două femei de naţionalitate bulgară, conducătoarea auto în vârstă de 22 de ani şi pasagera dreapta faţă, de 42 de ani, care au decedat", a precizat sursa citată.

Şoferii camionului TIR şi autoutilitarei au fost testaţi cu aparatul etilotest şi a rezultat că nu consumaseră alcool. Cei doi bărbaţi nu au suferit vătămări corporale în urma accidentului.

Traficul rutier a fost blocat în zonă pe ambele sensuri de mers, până la finalizarea cercetării la faţa locului.

 

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri