A murit Marian Iordache, fost primar al Medgidiei în două mandate. Politicianul s-ar fi înecat cu mâncare

Data actualizării: Data publicării:
marian iordache pnl
Foto: Facebook / Marian Iordache

Marian Iordache, consilier județean din partea Partidului Național Liberal și fost primar al Medgidiei, a murit duminică seara, scrie CTNews.ro. Politicianul se pare că s-a înecat cu mâncare.

Iordache, în vârstă de 59 de ani, a decedat pe data de 13 septembrie în locuința sa. El s-ar fi înecat în timp ce mânca. Soția sa a încercat să-l ajute, la fel și unii dintre vecinii, dar nu a putut fi salvat.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au precizat că duminică seara a fost primit un apel la 112 care anunţa că un bărbat din Medgidia s-a înecat cu mâncare. Operatoarea care a preluat apelul a sfătuit familia să-i facă bărbatului manevra Heimlich, care se aplică în astfel de cazuri, şi a trimis un echipaj la adresa respectivă. În momentul când au ajuns cadrele medicale la faţa locului, bărbatul se afla în stop cardiorespirator.

Acestea au început manevrele de resuscitare, dar în ciuda eforturilor depuse, el a fost declarat decedat.

Marian Iordache era consilier județean din 2016 din partea PNL. De asemenea, în ultimii patru ani a fost consilier al primarului orașului Cernavodă, Liviu Negoiță.

Marian Iordache a fost primar al municipiului Medgidia tot din partea PNL între 2008-2016. El era şi pe lista de consilieri judeţeni a PNL la alegerile din 27 septembrie.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri