Accident grav în Prahova. O tânără a murit și 16 oameni au ajuns la spital

Data publicării:
Mașină de poliție.
Accident grav în Prahova. Foto: Poliția Româna

O tânără a murit şi alte 16 persoane au fost rănite într-un accident rutier care s-a produs joi seară la Valea Călugărească între un microbuz şi un autoturism.

„Din primele cercetări de la faţa locului a reieşit faptul că o tânără în vârstă de 24 de ani, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101 F, în afara localităţii Valea Călugărească, din direcţia Dârvari către Valea Călugărească, a intrat în coliziune cu un microbuz care efectua transport public de persoane, condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani”, a transmis Poliţia Prahova, citată de Agerpres.

În urma impactului, şoferiţa de 24 de ani a murit, iar şoferul microbuzului şi cei 14 pasageri ai acestuia (8 bărbaţi şi 6 femei) au fost duşi la spital, arată sursa citată.

De asemenea, pasagera din autoturism, în vârstă de 23 de ani, a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la o unitate medicală.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, la faţa locului au acţionat 38 de pompieri militari cu două autospeciale de stingere, o descarcerare, o ambulanţă pentru transport victime multiple, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă şi 7 ambulanţe SMURD, precum şi 2 autospeciale de primă intervenţie şi comandă.

De la Serviciul Judeţean de Ambulanţă au intervenit în sprijin 6 echipaje.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri