Amplă acțiune de căutare în București a evadatului de la Jilava

Data publicării:
masini politie volkswagen politia romana facebook

Forţele de ordine din Bucureşti desfăşoară, sâmbătă seară, o amplă acţiune de căutare a bărbatului care a evadat din Penitenciarul Jilava, au declarat pentru News.ro, surse judiciare. Operaţiunea, în care sunt implicate mai multe echipaje, are loc în mai multe zone din sectoarele 4 şi 5. Potrivit surselor citate, o stradă din Sectorul 5 ar fi fost închisă.

detinut evadat bun
Un deținut a evadat din penitenciarul Jilava

Deţinutul, condamnat la zece ani de închisoare pentru tâlhărie, a evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Penitenciarul Jilava, sărind gardul. Gardienii închisorii spun că au tras focuri de avertisment ca să-l oprească, dar cu toate acestea, bărbatul a reușit să escaladeze un gard de beton şi încă trei de sârmă ghimpată. Mai mult, a scăpat şi de o patrulă de poliţie, dar şi de mai mulţi câini care l-au atacat și l-ar fi mușcat.

Citiți și:  Deținutul evadat de la Jilava, de negăsit. El a fost atacat de câini și a sărit un gard de 3 metri

Încă de atunci poliţişti, jandarmi şi angajaţi ai penitenciarului au declanșat operațiuni de căutare. Bărbatul a fost dat în urmărire la nivel naţional, precum şi în consemn la frontieră.

Deţinutul evadat are 1,69 metri înălţime, păr negru, ochi căprui şi mai multe tatuaje pe umeri. La momentul evadării, el era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni gri, o helancă de culoare neagră şi o haină maro, pe care ulterior a abandonat-o.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri