În plină anchetă a crimelor, șeful Poliţiei Caracal, numit în funcţie luna trecută, se pensionează

Data publicării:
gheorghe dinca caracal reconstituirea
Foto: Inquam Photos / Bogdan Dănescu

Şeful Poliţiei Caracal, Costel Ghimiş, se va pensiona începând cu data de 1 octombrie, la mai puţin de două luni de când ocupă, prin împuternicire, această funcţie, potrivit Agerpres.

Potrivit unor surse oficiale, Ghimiş a depus în urmă cu două zile raportul în vederea pensionării şi îşi va continua activitatea de la conducerea Poliţiei Caracal până la finalul lunii septembrie.

Comisarul-şef Costel Ghimiş, conduce Poliţia Caracal începând din data de 5 august. El a fost anterior şef al Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Caracal, iar în 2017, timp de câteva luni, a fost şef al Poliţiei Caracal.

La finalul anului 2017 Ghimiş a încercat să ocupe postul de şef al Poliţiei Caracal prin concurs, însă funcţia a fost obţinută de Nicolae Mirea, care a luat o notă mai mare la interviul structurat pe subiecte profesionale.

Nicolae Mirea a fost înlocuit de la conducerea Poliţiei Caracal la finalul lunii iulie, din cauza modului în care a fost gestionat cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu, iar în luna august s-a pensionat.

După dispariţia Alexandrei Măceşanu, la conducerea Poliţiei Caracal şi a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt a urmat un adevărat val de înlocuiri, plecări şi pensionări.

S-au mai pensionat în ultimele două luni Nicolae Mirea, fostul şef al Poliţiei Caracal, şefa Secţiei de Poliţie Rurală Osica (la care este arondată şi comuna Dobrosloveni), Violeta Mirea, şi adjunctul IPJ Olt, Laurenţiu Neţoiu, acesta din urmă fiind împuternicit în funcţie pe 29 iulie.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri