Incendiu la Mall Afi Cotroceni pornit din bucătăria unui restaurant. Persoanele aflate în interior au fost evacuate

Data actualizării: Data publicării:
incendiu

Un incendiu a izbucnit marți dimineață la Mall Afi Cotroceni. Zeci de oameni care se aflau în interior au fost evacuați. Din imaginile trimise de un telespectator Digi24 se vede un fum dens.

 

Apelul la 112 a fost făcut puțin după ora 10:00 de către un client aflat la etaj, în apropierea zonei în care a izbucnit incendiul. Pompierii au trimis la fața locului mai multe echipaje de intervenție, inclusiv mașini de descarcerare. Între timp, angajații mall-ului i-au evacuat pe toți clienții aflați în interior la acea oră.

Potrivit informațiilor corespondentului Digi24 aflat la fața locului, nicio persoană nu a fost rănită.

Potrivit primelor informații, incendiul a izbucnit în camera tehnică a unui restaurant de la ultimul etaj al complexului comercial. Se pare că tubulatura de evacuare a gazului a luat foc pe acoperiş, iar fumul a ajuns şi în zona în care se află clienţi.

Între timp, în zona mall-ului s-au instituit restricții de circulație, mașinile care circulă în apropierea complexului comercial fiind dirijate de mai multe echipaje de poliție rutieră.

 

„Marți dimineață, în AFI Cotroceni, a avut loc un incendiu de mici dimensiuni. Acesta s-a declanșat de la unul dintre echipamentele de pe acoperiș, fiind rapid sesizat de echipa mall-ului, fiind stins imediat prin intervenția promptă a agenților pe zona de securitate la incediu din cadrul centrului comercial.

Menționăm că incendiul nu s-a manifestat cu flacără deschisă în interiorul mall-ului, fiind doar degajări de fum preț de câteva secunde.

În urma acestui eveniment, nicio persoană nu a avut de suferit. Procedura de intervenție într-o astfel de situație a fost respectată.
Pagubele materiale înregistrate nu sunt însemnate. Activitatea în AFI Cotroceni se desfășoară în mod normal la acest moment. Echipe specializate urmează să stabilească cauza producerii evenimentului”, a declarat Silviu Chivereanu, Senior Marketing AFI Cotroceni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri