Video Incendiu violent în Giurgiu. O casă şi un adăpost de animale au fost mistuite de flăcări

Data publicării:
O casă şi un adăpost de animale din municipiul Giurgiu au fost mistuite de flăcări
O casă şi un adăpost de animale din municipiul Giurgiu au fost mistuite de flăcări. Foto: ISU Giurgiu

O casă şi un adăpost de animale din municipiul Giurgiu au fost mistuite de flăcări, sâmbătă, într-un incendiu izbucnit cel mai probabil din cauza unui burlan de fum deteriorat.

"ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în municipiul Giurgiu în urma unui incendiu izbucnit la o casă din strada Portului. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu două autospeciale de stingere, o cisternă şi o ambulanţă SMURD. Când au ajuns pompierii, clădirea şi adăpostul animalelor ardeau, atât la nivelul acoperişului, cât şi în interior", se arată într-un comunicat de presă, transmis, sâmbătă, de ISU Giurgiu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Câţiva viţei care se aflau în adăpostul de animale au fost evacuaţi de către persoana care îi avea în grijă până la sosirea pompierilor.

Au ars acoperişul clădirii, pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi, materiale textile, bunurile dintr-o încăpere, cantitatea de aproximativ cinci sute de kilograme de lemne şi s-au degradat pereţii şi tavanele locuinţei.

Potrivit pompierilor, cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza burlanului de fum deteriorat.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri