Jefuită pe stradă. Hoții au blocat victima cu o mașină

Data publicării:
1501jefuita-43871

Irina a fost jefuită în plină stradă, în centrul Capitalei, în miezul zilei. Vorbea la telefon şi a simțit cum mobilul îi este smuls de la ureche. Tânăra a plecat în urmărirea hoţului. Deşi pe stradă erau mai mulţi oameni care au asistat la incident, nimeni nu i-a sărit în ajutor.

Hoţul a intrat pe o stradă lăturalnică, uramt îndeaproape de o maşină. Automobiliul mergea încet, aşa încât să rămână mereu între tânără şi tâlhar.

„Din cauza mașinii, am încetinit, mașina mă tot bloca pe mine. Am tot bătut în mașină, am țipat să accelereze mașina, ca să-l prindă”, povestește tânăra, care nu şi-a dat seama ca şoferul era de fapt complicele jefuitorului.

„Cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere, am reușit să-i identificăm pe cei doi. Sunt frați”, informează Alexandru Niculae, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

După câteva zile de filaj, polițiștii au aflat că unul dintre frați intenționa să fugă din țară. Sub atenta lor monitorizare, l-au lăsat să se urce într-un autocar cu destinația Germania. Aproape de ieșirea din Capitală, autocarul a fost oprit, iar tânărul, imediat reținut.

După ce au comis tâlhăria, tinerii au amanetat telefonul şi au obţinut 100 de lei. Poliţiştii au reuşit să recupereze telefonul mobil. Cei doi frați au fost arestați preventiv, iar un complice de-al lor este în continuare căutat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri