KENYA. Fratele vitreg al lui Obama candidează pentru o funcție în stat

Data publicării:
23 20frate 20obama-45219

Malik Obama, fratele vitreg al liderului de la Casa Albă, vrea să candideze ca independent în alegerile pentru funcţia de guvernator al regiunii Siaya, convins că poate transmite, la rândul lui, mesajul de speranţă şi schimbare. Malik Obama spune că mesajul fratelui său se potriveşte şi electoratului kenyan, furios pe clasa politică.

Preşedintele Statelor Unite i-a dat deja câteva sfaturi şi l-a avertizat de pericolele care îl pândesc după ce va intra în politică.

„Cele mai importante lucruri pe care mi le-a spus au fost să fiu onest, sincer şi să fiu puternic pentru că oamenii te vor vâna, vor arunca cu tot felul de lucruri în tine, în special presa.”, a declarat Malik Obama.

Dar, majoritatea sătenilor din Kogelo vor fi de partea lui Malik Obama din motive profesionale, nu pentru că este fratele celui mai puternic om de pe Planetă.

Dacã va reuși sã câștige mandatul de guvernator al regiunii cu aproape 900,000 de locuitori, Malik Obama, care locuiește și în Statele Unite, și în Kenya, va candida la funcþia de președinte în 2017. Malik Obama este frate vitreg cu președintele american pe linie paternã. Cei doi s-au întâlnit prima datã în 1985 și au devenit foarte apropiați. Mailk Obama a fost calaver de onoare la nunta fratelui sãu cu Michelle, în urmã cu 20 de ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri