Mărturia femeii bătute de soț, în stradă, sub ochii trecătorilor: Toți ai mei m-au sunat și mi-au spus că mă așteaptă și mă omoară

Data publicării:
Florentina Timoce
Florentina Timoce a povestit că a fost frecvent agresată de soțul ei. FOTO: Captură Digi24

Bărbatul din Bistrița care și-a bătut soția, pe stradă, sub ochii trecătorilor a fost reținut. Incidentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere.

VIDEO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Scena îngrozitoare s-a petrecut în fața unui magazin din Telciu, în plină zi. Soții ieșeau din sediul poliției, unde au fost chemați la declarații, după ce, în repetate rânduri, bărbatul a amenințat-o pe femeie ca o ucide.

Femeia se pregătea să urce într-un taxi, moment în care soțul acesteia a început să o lovească, chiar sub privirile trecătorilor.

Andrei Sebastian Fechete, taximetrist: "Am ajuns acolo, au deschis ușa amândoi. Au vorbit ce au vorbit, după, mi-a sunat telefonul. Eu vorbeam la telefon și am auzit: <Stai mă! Nu mai da în ea>. Și atunci m-am dat jos".

Florentina Timoce are 21 de ani. Probleme și certuri au existat și în trecut, dar situația s-a agravat în urmă cu trei luni, după ce ea a plecat la muncă în Germania.

Florentina Timoce, soția agresată: "Când am venit in țară m-au sunat toți ai mei că a sunat el că mă așteaptă la autocar și mă omoară".  

De fiecare dată când era amenințată, tânăra suna la poliție. După mai multe sesizări, autoritățile i-au chemat la sediu.  

Florentina Timoce, soția agresată: "Am fost chemați amândoi la poliție. După ce am ieșit el s-a ținut după mine. Când dau să mă urc în taxi i-am zis domnului că el nu este cu mine. El a zis că e și merge la Năsăud. <Tu poți să mergi unde vrei> și atunci a început să mă lovească și eu nu îmi mai amintesc absolut nimic".

Florin Lazar, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa: "A fost adusă o femeie de 21 de ani cu un  traumatism cranio-cerebral minor. După efectuarea investigațiilor medicale și al unui examen medico-legal aceasta a fost externată".

Cristina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița Năsăud: "Bărbatul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pentru protejarea femeii".  

Tot mai multe cazuri de violență domestică au fost raportate în ultima vreme. În urmă cu doar câteva zile o femeie din Caraș-Severin a fost bătută de soțul ei într-o sală de jocuri. 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri