Sari la conținut

Narcis Neaga, după ce a vizitat un tronson din DN76: Mi-a fost rușine că sunt directorul CNADNR

Un tronson al Drumului Naţional 76, care leagă Oradea de Beiuş, a intrat în reabilitare în octombrie anul trecut. Lucrările sunt făcute de Compania de Construcţii Căi Ferate şi Drumuri Timişoara şi Societatea de Construcţii în Transporturi Bucureşti şi au progresat cu doar 0,7%. CNADNR a decis rezilierea contractului.

Este de neimaginat ca în 2015 un drum naţional să arate cum arată acest DN76 pe această porțiune, că nu peste tot arată aşa. Că ceilalţi constructori chiar lucrează. Mai greu, mai puţin greu, unii mai repede, unii mai încet, dar lucrează, se vede ceva. Aici este... când am fost pe el... vă spun sincer mi-a fost ruşine că sunt directorul acestei companii, în această ţară, având în vedere cum arată starea drumului... de ce zic acestei companii pentru că această companie se ocupă de drumurile naţionale. Nimeni nu pomeneşte numele vostru, pomeneşte numele nostru şi în sensul acesta am zis îmi este ruşine pentru că noi practic încercăm să vă susţinem pe voi şi voi nu faceţi nimic. Absolut nimic”, a declarat Narcis Neaga, director CNADNR.

Şeful CNADNR a precizat că se va organiza o nouă licitaţie pentru tronsonul Oradea - Pocola în următoarele zile, pentru ca lucrările să fie gata până la toamnă. Altfel, există riscul ca fondurile europene din care se realizează refacerea drumului să fie pierdute.