O fată de 18 ani s-a întâlnit într-un bar din Galați cu iubitul ei de 44 de ani. Bărbatul a bătut-o până a băgat-o în spital

Data actualizării: Data publicării:
oameni ciocnind pahare intr-un bar
Bărbat din Galați reţinut pentru violenţă în familie, după ce şi-a bătut iubita într-un bar Foto: Getty Images

Un bărbat de 44 de ani din Galaţi a fost reţinut 24 de ore pentru violenţă în familie, după ce şi-a agresat fizic iubita în vârstă de 18 ani. În urma loviturilor primite, tânăra a suferit mai multe leziuni pentru care a avut nevoie de internare, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Secţia 2 Poliţie Rurală Smârdan a fost sesizată în mod direct cu privire la faptul că o tânără de 18 ani, din comuna Schela, a fost agresată fizic de către iubitul ei, un bărbat în vârstă de 44 de ani.

"Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului s-a stabilit că, în data de 25.06.2023, în jurul orei 23,00, cele două persoane mai sus menţionate se aflau în incinta unui bar din localitatea de domiciliu, iar pe fondul unui conflict spontan dintre aceştia, bărbatul ar fi lovit-o pe concubină cu palmele şi pumnii în zona capului. Agresiunea fizică asupra tinerei ar fi continuat şi când cei doi au ajuns la locuinţa comună în cursul nopţii, dar şi a doua zi dimineaţă, în jurul orei 09,30. În urma loviturilor primite, tânăra de 18 ani a suferit mai multe leziuni şi a fost preluată şi transportată la spital unde a rămas internată", se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Galaţi.

Din parcurgerea formularului de evaluare a riscului a rezultat faptul că "există risc iminent de victimizare, astfel că poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile, prin care s-a dispus ca bărbatul de 44 de ani să păstreze o distanţă minimă de 200 de metri faţă de concubina sa, precum şi faţă de reşedinţa acesteia, situată la o altă adresă din comuna Schela, decât cea în care a avut loc agresiunea fizică".

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de violenţă în familie, iar poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a bărbatului de 44 de ani, care a fost condus şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi.

În cursul zilei de joi acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri