Sari la conținut

Polițist acuzat de pedofilie. Victima agresiunii din 2009: Am stat cu oroare în suflet, să nu vină iar...

Suspiciune confirmată, din punctul de vedere al Poliţiei, în privinţa identităţii unei agresiuni sexuale asupra unei minore care a avut loc în 2009. Este vorba despre acelaşi poliţist de la Brigada Rutieră arestat pentru agresiunea asupra a doi copii, la sfârşitul săptămânii trecute, în cartierul Drumul Taberei. Probele ADN se potrivesc şi îl indică tot pe agent în cazul de acum nouă ani. Victima lui, în vârstă, atunci, de numai 14 ani, spune că, în anii care s-au scurs, a încercat să uite prin ce a trecut. Nu se mai aştepta ca agresorul să fie prins. Acum a fost şocată să afle că era vorba chiar de un aşa-zis om al legii. Iată ce a declarat tânăra în exclusivitate pentru Digi24:


Reporter: Cum te-ai simțit, știind că omul a fost liber atât timp?
Victimă:  Vă dați seama că nu m-am simțit foarte bine. După atâta timp... am stat cu oroare în suflet că, doamne ferește, să nu vină iar după mine, să mi se întâmple ceva mai rău decât mi s-a întâmplat, că nu pot să zic că mi s-a întâmplat ceva extraordinar, dar a fost, la vârsts pe care o aveam, un coșmar pentru mine. Acum, dacă dvs spuneți că e cel vinovat, m-am împăcat cu ideea...

Reporter: Cum te simți, că l-au prins?
Victimă: Sunt foarte fericită. Mă simt un pic mai liberă, pot să ies și eu acum în siguranță, să mă simt în siguranță, să nu mai am acea frică. Probabil o să fie mai bine de acum. 

Reporter: Ce ai dori să i se întâmple?
Victimă: Nu vreau să vorbesc cu păcat, dar mi-aș dori și copiilor lui, dacă are, să li se întâmple aceleași lucruri ce mi-a făcut el mie sau să îl închidă și mi-aș dori să nu mai existe asemenea oameni pe pământ.

Reporter: Cum a fost după?
Victimă: Am ieșit destul de greu, mi-a fost foarte greu să mă integrez iar, dar am trecut, cu ajutorul familiei, al prietenilor, al școlii unde am învățat. A fost bine. Alor mei le-am spus adevărul. Am intrat în casă, i-am sunat pe ai mei și le-am povestit ce s-a întâmplat. Bineînțeles că tata a venit imediat acasă, am fost la Poliție, am declarat ce am declarat.

Reporter: S-a întâmplat demult?
Victimă: Da, s-a întâmplat acum 9 ani. Eram elevă de clasa a VIII-a. Nu mai țin minte toate detaliile.

Reporter: Ai fost la audieri?
Victimă: În primul an am fost, dar după nu am mai fost căutată. Acum, după 7-8 ani, dvs mă căutați...

Reporter: La televizor l-ați recunoscut?
Victimă: Nu l-am recunoscut. Am încercat să uit.

Reporter: Cum s-a întâmplat?
Victimă: Eu veneam de la școală. Era ziua, am intrat în bloc, dânsul după mine, l-am salutat, dânsul mi-a răspuns și în fața scării de bloc, cât am așteptat liftul, el a acționat, ca să zic așa...

Reporter: Cum ai scăpat?
Victimă: Din ce îmi aduc aminte, am impresia că a auzit o ușă deschizându-se și a fugit. Eu, speriată, am urcat, am intrat în casă și am început probabil să plâng.

Reporter: Ai avut coșmaruri?
Victimă: În primele zile, da.

Reporter: Te simți marcată?
Victimă: Nu. Am reușit să scap. Sunt foarte puternică.

Reporter: Trebuia prins mai repede?
Victimă: Da, probabil trebuia prins mai devreme.

Reporter: Cum ai reacționat când ai aflat că e polițist?
Victimă: Am fost șocată. Nu mă așteptăm ca oamenii care noi pretindem că ne apără să facă asemenea infracțiuni.

Reporter: Are copii...
Victimă:  Vă dați seama, dacă copilului lui i se întâmpla ce mi s-a întâmplat mie cum se simțea el...

Citiți și:  EXCLUSIV. Mărturia unui tată. Fiica lui ar fi fost agresată de polițistul de la Rutieră, în 2009