Șicanarea în trafic încheiată cu moartea unei persoane, în Suceava: cei doi șoferi sunt fostul soţ şi iubitul unei femei

Data actualizării: Data publicării:
sicanare
Ancheta poliţiştilor a arătat că evenimentul a fost rezultatul unei şicanări în trafic, între fostul soţ al unei femei şi actualul iubit FOTO: Monitorul de Suceava

Un grav accident rutier, în urma căruia un bărbat de 31 de ani a murit şi o fetiţă de patru ani a fost grav rănită, a avut loc în judeţul Suceava. Ancheta poliţiştilor a arătat că evenimentul a fost rezultatul unei şicanări în trafic, între fostul soţ al unei femei şi actualul iubit. În urma evenimentului, şoferul care a condus agresiv, provocând accidentul, a fost reţinut.

Evenimentul a avut loc marţi seară, în jurul orei 21:45, pe raza localităţii Frătăuţii Vechi din judeţul Suceava.

Din primele verificări s-a constatat că un autoturism condus de către un bărbat de 39 de ani din municipiul Rădăuţi, în timp ce rula pe DJ 178C, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un cap de pod. În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat de 31 de ani din municipiul Rădăuţi, pasager pe scaunul dreapta faţă de autoturism, dar şi rănirea gravă a unei minore in vârstă de 4 ani, pasageră în acelaşi vehicul.

Întrucât in cadrul cercetărilor au rezultat mai multe inadvertenţe şi suspiciuni cu privire la eveniment, la nivelul Poliţiei Municipiului Rădăuţi a fost constituită o echipa operativă complexă coordonată de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi. Astfel, în urma cercetării locului faptei, a desfăşurării de activităţi investigative şi a administrării materialului probator, au fost obţinute indicii temeinice cu privire la o şicanare anterioară în trafic cu un alt vehicul condus de către un tânăr de 22 de ani din comuna Frătăuţii Noi, jud. Suceava”, a transmis, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Suceava.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că tânărul de 22 de ani care ar fi cauza accidentul, şicanându-l pe şoferul de 39 de ani, este actualul iubit al fostei soţii a bărbatului.

După ce şoferul din Rădăuţi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, în urma şicanelor, prietenul său, aflat pe scaunul din dreapta şoferului, a fost aruncat prin parbriz şi a murit pe loc.

Pe locul din spate se afla fiica şoferului, care a fost grav rănită la cap. Copilul în vârstă de patru ani a fost dus la spital.

Șoferului de 22 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. El este suspectat de comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, ancheta desfăşurându-se sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri